Priser

 

Priser for Kranio-Sakral Terapi og bindevævsmassage hos Klinik Lindholm. En behandling tager som udgangspunkt  mellem 45 minutter og en time. Du behøver ikke at tage noget med til selve behandlingen – jeg har lagener, tæpper m.m. Du skal blot lægge dig ned og slappe af – og nyde den afstessende behandling 🙂

KlinikLindholmCollage

 

​Generel behandling …………………. 550 kr

Klippekort –  3 behandlinger…….. 1225 kr

Børn (0-6år) …………………………….. 300 kr

Børn (6-14år)……………………………. 400 kr

Pensionister og studerende………. 450 kr

Klippekort – 3 behandlinger pens….1000 kr

 

Kontant betaling eller på mobilepay 56815

 

Jeg holder meget af at hjælpe dig med dine problemer – jeg sætter en ære i at komme til bunds i hvor dine smerter stammer fra. Samtidig yder jeg en professionel og hurtig lindring af dine symptomer på så få behandlinger som muligt. Vi to aftaler sammen et forløb som du kan være med til. Nogle gange er en enkelt eller to behandlinger nok – andre gange – især hvis du har haft smerten eller problemet længe skal der lidt mere til. Det er vigtigt for mig at vi arbejder sammen så du føler du får nok ud af behandlingerne og når derhen hvor du gerne vil med din udfordring eller smerte.

Jeg arbejder ud fra at kroppen selv søger at opnå balance – det er det jeg sætter den igang med. Så jeg arbejder ikke ud fra automatisk at sige du skal komme igen om en uge. Mange er vandt til det hvis man går til fys eller kiropraktor. Men jeg vil gerne at du mærker efter om du trænger igen allerede efter en uge eller om det er ok det går længere tid.

Men alt det skal jeg nok forklare dig meget mere om når du dukker op i klinikken 😉

 

 

 

 

 

.