Børn med særlige udfordringer

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg brænder for at hjælpe dig der har børn med særlige udfordringer. Der er mange aspekter i det at have et barn med særlige behov – om det så er en særlig senstivitet eller om der er kommet bogstav-diagnoser på – så har du brug for redskaber til hvordan hverdagen kan komme til at fungere optimalt :) Jeg har selv to drenge med ADHD, Autisme, Tourette, søvnforstyrrelser og flere andre tillægs-diagnoser.

Jeg er derfor gået igang med at lave siden sansefamilie.dk hvor jeg vil samle min viden omkring de her børn og hvordan du passer på dig selv som forældre til de her skønne børn :) Jeg tænker det som et kursus hvor du kan plukke de ting ud du kan bruge… jeg ønsker at samle en palet af tips og forslag som jeg selv har samlet op igennem tiden og prøvet af og finpudset. Det er som en buffet hvor du kan tage det du kan bruge lige nu og komme igen senere og finde mere når det er aktuelt. Jeg ønsker at klæde dig på så du får fornemmelsen af hvor meget du selv kan gøre for at ændre på de ting der er svære. Der er ikke noget skønnere end når man selv føler at man kan tage styringen og GØRE noget <3

Der kommer forskellige moduler omkring hvad du selv kan gøre med triggerpunkter og greb som kan hjælpe dit barn til at slappe af og falde til ro om aftenen.

Der kommer lidt omkring kost og kosttilskud som du kan vælge i. Igen kan du tage viden til dig og bruge det der er relevant og praktisk i din familie.

Så hop over og læs mere om de forskellige moduler på www.SanseFamilie.dk

Jeg vil elske at guide dig til en nemmere hverdag <3