Der er kommet endnu en god ting ud af at være på helsemessen i Århus her den 6. Marts. Jeg fandt blandt andet en lille stand med et firma som kalder sig Naturlic. De laver lækre, glutenfri fiberblandinger som kan anvendes i bagværk. Et lille firma hvor ejeren selv stod bag disken på standen og viste hvor meget hun brændte for produkterne.

Nu har jeg jo en svaghed for søde sager – det er ikke nogen hemmelighed ;) Så den ene brødblanding jeg købte med Æble/kanel er lige blevet tryllet om til disse her:

cookieskanel

Blandingen består af quinoaflager, hirseflager, tørrede æbletern, solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø, kartoffelfibre, kartoffelprotein og kanel. Der er ikke talsat sukker og hævemiddel i blandingen. Det er meningen at de kan laves til boller eller brødklapper. Eller grød – det tror jeg kunne være rigtig lækkert!

For at se opskriften på cookies besøg da deres hjemmeside Naturlic.dk

Jeg har prøvet at bage de neutrale brødklappere som små boller. De smager MEGET helse-agtigt… men jeg tænker at anvende blandingen som en slags fiber-tilskud til mine glutenfri boller… så tror jeg det bliver godt!

Find flere opskrifter og tips til dig og dine glutensensitive børn her på bloggen.