Hvad er Kranio-Sakral Terapi?

Ja hvad er Kranio-Sakral Terapi egentlig? Det er en terapiform med et navn som mange har svært ved at udtale.

Kranio-sakral terapi er en meget blid men dybtgående behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det formål at at påvirke kroppen til at helbrede sig selv eller skabe balance. Når du kommer på briksen her hos mig i Klinik Lindholm, kigger jeg efter de underliggende problematikker ud fra dine symptomer og arbejder ud fra det. Jeg arbejder på hele kroppen og fjerner spændinger som kan hindre flow i din krop. ​

Kranio-Sakral Terapi udøves i dag blandt andet af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale i USA, Europa, Australien og New Zealand. Behandlingsformen kom til Danmark midt i 80-erne.

Selve ordet betyder kranie-korsben. Så det er ikke kun hovedet som mange tror – men faktisk arbejder terapien med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen. Kranio-sakral terapi løsner muskler, ledbånd og knogler.

 

Kranio-Sakral Terapi hos Klinik Lindholm

 

Hvad kan Kranio-Sakral Terapi gøre for mig?

Der er rigtig mange forskellige lidelser og tilstande som Kranio-Sakral Terapi kan lindre eller afhjælpe for dig. Jeg vil gerne fortælle hvad Kranio-Sakral Terapi kan gøre for dig.

Her er en lille liste over lidelser eller tilstande som jeg har erfaring for at du kan få lindret eller måske endda fjernet gennem behandling

 • ​Angst
 • Bækkenløsning
 • ​Choktilstand
 • Hyperaktivitet
 • ​Hormon-ubalancer
 • Hovedpine og migræne
 • Indlæringsproblemer
 • Kæbe- og bidfunktions problemer
 • ​Muskelspændinger
 • Piskesmæld
 • ​Ryg- og nakkesmerter
 • Stress symptomer
 • Søvnbesvær
 • Koncentrationsproblemer
 • Slap bækkenbund efter f.eks. fødsel
 • Svimmelhed eller øresusen
 • Refluks

Der er naturligvis mange flere ting jeg kan hjælpe dig med – send endelig en mail eller bestil en tid og spørg ind til specifikke problematikker. Jeg vil meget gerne fortælle dig om erfaringer på området.

Jeg har desuden erfaring i at behandle små børn med søvnproblemer, refluks, uro eller motorikproblemer. Jeg har også en særlig kærlighed til børn med autisme og andre lignende tilstande. Kroppen oplever stor stress-belastning og kan lindres en hel del ved få behandlinger. Jeg har erfaring for at det bliver lettere for barnet at falde i søvn om aftenen og få, enkle greb kan gøre en stor forskel for hele familien. Kontakt mig på min mail – jeg fortæller gerne hvad Kranio-Sakral Terapi kan gøre for dig og dit barn ;)

Du kan se priser m.v. her

Besøg også gerne Klinik Lindholms facebook-side og se hvad andre siger.

Billeder fra Klinik Lindholm