Access Bars Behandling

Access Bars behandling er en blid men dybdegående behandling som er virkelig effektiv mod angst og bekymringstanker.

Behandlingen vil åbne op for mere lethed og overskud i dit liv. Du vil opleve mere energi og mere overskud. Det bliver lettere for dig at skubbe de evigt kværnende tanker til side, så de ikke påvirker dig så meget. Du vil lettere kunne arbejde med dine tanker og forstå at tanker bare er tanker – de er ikke farlige i sig selv.

Behandlingen kan kaldes en slags oprydning på din harddisk. Hjernebølgerne falder til ro og det bliver muligt for dig at skubbe til uhensigtsmæssige overbevisninger eller adfærdsmønstre du måske har kæmpet med siden barndommen. Måske er det tid til forandring? Måske er der vaner eller begrænsninger du gerne vil slippe?

Behandlingen foregår liggende ryggen på en briks. Du skal ikke af noget tøj eller noget – du ligger bare helt afslappet og puttet i et tæppe. Jeg behandler blidt på 32 forskellige energi-punkter på dit hoved og i panden. Små lette tryk – ingen pludselige bevægelser eller ryk.

 

Access Bars hvis du har:

 

 • Tanker der kører i ring
 • Angst
 • Dårlig søvn
 • Bekymringer
 • Katastrofetanker
 • Manglende evne til at leve i nuet
 • Tendens til ikke at kunne fokusere
 • Indre uro
 • ADHD og OCD
 • Fastlåste mønstre
 • Fastlåste forestillinger
 • Tics og Tourette
 • Depression
 • Tristhed

og meget andet

Send mig gerne en besked hvis du har en specifik problemstilling du vil høre om jeg kan hjælpe dig med.

 

Lad mig hjælpe dig:

Bestil tid online

Nem tidsbestilling online.

Her kan du vælge om det er til dig, dit barn eller din baby.

Når du bestiller tid online får du også en reminder på SMS eller du kan tilføje tiden til din egen kalender.

 

Stil spørgsmål til mig

Jeg hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål til behandlingen eller gerne vil høre hvordan jeg kan hjælpe dig eller dit barn med specifikke udfordringer.

Skriv her eller send en mail på tabitha@kliniklindholm.dk

Har du personfølsomme oplysninger, kan du trygt skrive til mig via denne formular (åbner i et nyt vindue)

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Det siger andre:

Jeg opsøgte Tabitha fordi jeg døjede med hovedpine, svimmelhed, kæbe og nakke spændinger og havde brug for hjælp til at få løsnet op.
Jeg overvejede om kraniosakral overhovedet kunne gøre noget godt for mine udfordringer med spændinger, idet jeg altid har været vant til behandlings former der “tager fat” (massage, kiropraktor mv). Jeg havde hørt og læst, at kraniosakral er en blid behandlingsform og var derfor meget spændt.
Efter første og anden behandling mærkede jeg tydeligt den lettende følelse det gav da kroppen for alvor fik løsnet op og gik igang med at finde de rette veje igen. Ved de efterfølgende behandlinger har jeg kunne mærke at kroppen bliver “blød som smør” og de opspændinger der er, hurtigt forsvinder.
Mere ro i kroppen, knap så hurtig opspænding af problemområderne (nakke og kæbe) og en følelse af velvære.
Den rolige og blide behandlingsform var netop det min krop trængte til. Den havde brug for hjælp til at slippe spændinger på et helt andet niveau end fx massage og kiropraktor gør. Den rolige og blide behandlingsform var netop det min krop trængte til. Den havde brug for hjælp til at slippe spændinger på et helt andet niveau end fx massage og kiropraktor gør.
Tabitha er rolig, smilende, engageret og nærværende. Hun kan hjælpe med mange forskellige udfordringer og har en bred og dybdegående viden om kroppen.
Jeg vil helt klart anbefale Tabitha og hendes behandling til andre. Hun formår at zoome ind på det/de områder hvor udfordringerne stammer fra. Hun er fagligt dygtig, kan forklare hvad hun gør, hvorfor og hvad man kan forvente at mærke/føle i kroppen under og efter behandling.
Louise

Marts 22

Jeg valgte Tabitha / Klinik Lindholm, da det både er vigtigt at behandlingen er effektiv, men også af stor betydning at behandleren udstråler ro og ægte omsorg for sine klienter, samt forstår at respektere klientens personlige grænser.

Tabitha mestrer det hele på den skønneste måde.

Jeg følte manglende energi til hjernen som om der var lukket af for tilførslen. Dette medførte hurtig træthed og uoplagthed.

Tabitha vidste med det samme hvor problemet stammede fra og efter een behandling var der kommet bedre “flow” i kroppen og energien vendte tilbage.

Tabitha er med sit rolige sind et rent naturtalent til at håndtere andre mennesker og hendes klinik er hyggelig og behagelig at være i. 

På væggen dukker der flere og flere kursusbeviser op, fordi hun hele tiden ønsker at forbedre hendes kompetencer og fordi hun brænder for det hun laver.

( Bachs dråberne er et godt eksempel på hvordan hun søger endnu flere måder at hjælpe på )

Jeg forstår godt at selv de mindste børn også hurtigt føler tryghed og tillid i hendes hænder.

Jeg kan på det varmeste anbefale hende til store og små.

MF, Hjørring

Jeg kom i klinikken fordi jeg havde stress en overgang, og så var jeg meget spændt i mine muskler.
Behandlingerne har kunnet hjælpe mig med at slappe af i kroppen, og få en stille og rolig hverdag oven på mine eksamener.
Jeg har også oplevet at behandlingerne gav mig godt humør, mindre muskel spændinger og så har jeg fået en masse gode råd.

Jeg vil anbefale dig til andre fordi du er et menneske der forstår at give god service og så er det en mega god behandling du giver.

Ann Christine

Juni 2020

Nakke og skuldre
Jeg kan godt lide Kranio-Sakral Terapi, da jeg spænder for meget med almindelig massage. 
Behandlingerne har hjulpet meget, og jeg er kommet af med min svimmelhed og smerter i nakken. Jeg har erfaret, at jeg skal vedligeholde med behandlinger med jævne mellemrum, så det ikke vende tilbage for mig.
Jeg har også fået en masse gode råd . Du er god til at sparre med andre behandler hvis der er noget du er i tvivl om . Du har altid et smil på læben.
Fandt dig på nettet, og tænkte hende må jeg prøve og har ikke fortrudt det

Det jeg bedst kan lide ved behandlingerne er, at man kan slappe af og bare nyde det og have det så godt i kroppen bagefter.

Jeg har anbefalet dig til andre, og der er også kun god tilbagemelding fra dem, at det har hjulpet.
Majken

Juni 2020

Jeg kom i klinikken på grund af smerter i nakke og skulder efter at jeg slog mit hoved. Jeg led af svimmelhed også.
Det har været så godt, jeg har kunnet klare mit arbejde og næsten ingen sygemeldinger.
Fri for smerter. Fri for svimmelhed. Og så bare det at have det godt.
Behandlingen hjalp med det samme, i forhold til andre terapi-former jeg havde prøvet.

Jeg valgte dig fordi du er et troværdigt menneske. Du presser aldrig nogen til at tage ekstra behandlinger.

Jeg kan godt lide din rolige måde at arbejde på.
Jeg har allerede anbefalet dig til andre, for det virker det du laver.
Gitte

Juni 2020

Jeg havde smerter i ryggen og benene og henvendte mig fordi du havde hjulpet mig før. Jeg fik løsnet for muskelspændinger og oplevede større bevægelighed og mindre smerte. Jeg kan godt lide at behandlingerne ikke gør ondt, men er stille og rolige.
Jens

Juni 2020

OM MIG

Jeg hedder Tabitha og bor her i det Nordjyske sammen med min familie. Jeg her en passion for at hjælpe børn og voksne, der er udfordrede af smerter eller sygdomme i hverdagen.

Vi har selv to drenge der har udfordringer med autisme, ADHD, Tourette Syndrom og alle de følgelidelser der følger med. Derfor har jeg uddannet mig til at kunne hjælpe dem til en bedre hverdag. Den viden bruger jeg nu til gavn for dig og dine børn, her i klinikken i Tornby. 

Jeg er uddannet Kranio-Sakral Terapeut med specialkurser inden for børn og børn med særlige udfordringer. Desuden er jeg certificeret BørneSundhedsVejleder hos Anette Straadt og Access Bars Practitioner. 

Du kan læse mere om mig og mine uddannelser på siden om mig