PRISER

 

 

 

priser på behandling hos klinik lindholm

 

Her finder du mine priser på behandling med Kranio-Sakral Terapi og bindevævsmassage hos Klinik Lindholm i nordjylland.

En behandling tager som udgangspunkt  mellem 45 minutter og en time.

Med i tiden er ca 10 minutters samtale og tid til af- og påklædning.

Jeg har rene lagener og tæpper i klinikken, så du behøver ikke at tage noget med.

Hvis du skal have en ny tid aftaler vi også det efter behandlingen.

 

KliPPekort med 3 behandlinger

Du har mulighed for at spare penge ved at købe et klippekort.

Klippekort med tre behandlinger købes og betales ved første behandling og gælder i et år.

Du kan købe et klippekort med 3 behandlinger til voksne her

Du kan købe et klippekort til børn her

Du kan købe en barselsgave med babybehandling og opfølgning her

Betaling

I klinikken kan du betale kontant eller med mobilepay, kontokort eller ApplePay.

Jeg holder meget af at hjælpe dig med dine problemer – jeg sætter en ære i at komme til bunds i hvor dine smerter stammer fra. Samtidig yder jeg en professionel og hurtig lindring af dine symptomer, på så få behandlinger som muligt.

LIDT PRAKTISK

Her i klinikken har jeg rene lagener og tæpper, så du behøver ikke tage noget med.

Jeg har en briks der er let at komme op på, og som kan køre op i arbejdshøjde efterfølgende.

Det er ok at have en top og et par bløde bukser på under behandlingen hvis du føler dig godt tilpas med det.

Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand – ellers kan du komme til at føle dig utilpas. Jeg tilbyder dig et glas vand i klinikken, inden vi siger farvel.

GLADE KUNDER:

Jeg har modtaget dit gratis mini-kursus om hvordan jeg selv lindrer iskias-smerter. Jeg har tit døjet med den iskias og har prøve forskellige øvelser uden det store held. Men allede efter første mail med øvelser, har jeg fået det meget bedre. Har ikke mærket noget til det hele dagen! Glæder mig til resten af dine mails.

Linda

Din personlige hjælp har hjulpet os på vej til at se muligheder for at bedre vores søns udfordringer. Din vejledning var lægeligt funderet og indeholdt kun gode ting for kroppen. Jeg kunne godt lide at du havde god til og havde sat dig grundigt ind i tingene på forhånd.

Dorte