Sådan hjælper jeg

sådan hjælper jeg Dig på vej

Personlig hjælp til dig

Voksne

Personlig hjælp til dig der har smerter og spændinger. Det kan være søvnproblemer, hovedpine, migræne, rygsmerter, skuldersmerter, kæbespændinger eller måske et knæ der driller..

BØRN

Har du brug for personlig hjælp i forhold til en specifik problemstilling hos til dit barn? Det kan være søvnproblemer, uro, angst, selvværd, træthed, mange nedsmeltninger, spise-udfordringer, undervægt m.m.

Baby

Har du en baby med mavekneb, favoritside, stramt tungebånd, fladt baghovede, refluks eller bananfacon? Så er her hjælp at hente med den blide behandlingsform Kranio-Sakral Terapi

Personlig vejledning

Har du brug for personlig hjælp i forhold til en specifik problemstilling hos til dit barn? Det kan være søvnproblemer, uro, angst, selvværd, astma, forstoppelse, koncentration, eksem m.m.

VitaminTjek

Hvilke vitaminer og mineraler har du og din familie  brug for? Jeg laver en plan for hvordan i bedst bliver dækket ind ud fra jeres symptomer og udfordringer. Plan for husstand op til 6 personer.

Lær det online
Søvnkursus
Har du børn der kæmper med søvnproblemer? Det er ofte et stort problem hos børn med diagnoser inden for autisme-spektret.
Minikursus Iskiassmerter

 Oplever du smerter i iskias-nerven? Smerter som går ned i lysken og om bag på benet? Få mit minikursus der lærer dig hvordan du selv kan lindre smerten.

Vitaminlkursus_børn

Nemt og forståeligt onlinekursus med hjælp til hvordan du sikrer dig at dit barn er dækket ind med vitaminer og mineraler. Indeholder basis-vitaminplan til børn.