Behandling af

dit barn

kranio-sakral Terapi til BØRN

Kranio-Sakral Terapi til børn omfatter mange forskellige udfordringer, der kan være i dagligdagen. Børn har tit udfordringer som:

 • hovedpine
 • vokseværk
 • rygsmerter
 • nakkeproblemer
 • mavepine og fordøjelsesproblemer
 • uro i kroppen
 • tics eller ufrivillige bevægelser
 • koncentrationsbesvær

 

Når et barn kommer her i klinikken er det min fornemste opgave at prøve at finde frem til hvor tingene starter og hvad der er på spil.  

Kranio-Sakral Terapi er en god terapiform til børn, fordi der ikke er noget der gør ondt, og fordi jeg til enhver tid vil kunne behandle dit barn i det tempo han/hun er med på.  

Jeg ser hele barnet og har også via min uddannelser som BørneSundhedsVejleder, mulighed for at vejlede jer i kost og vitaminer, hvis i ønsker at vide hvordan i kan støtte op om behandlingerne på den måde. Jeg har stor erfaring med at bruge vitaminer og mineraler til børn og elsker at nørde med den del.

Behandlingen foregår med blide tryk fra Kranio-Sakral Terapien og løsnende behandling med bindevævsmassage for at fjerne spændinger og smerter.

Barnet må du gerne have et par tynde bukser eller leggings på, og en tynd top hvis det er det barnet har det bedst med. Behandlingen foregår som regel ryg-liggende og jeg har en briks der kan køres ned, så den er nem at komme op på.

Jeg har også taget uddannelse som Access-Bars Practitioner og bruger den del til børn og unge der lider af ængstelse, tvangstanker, fastlåste mønstre, tics, tankemylder og uro i kroppen. Det kan noget helt særligt at kombinere de forskellige tilgange for de her børn. Skriv evt på forhånd en besked omkring hvad det er der fylder hjemme hos jer – det er ikke altid det er så nemt at fortælle det hele når barnet lytter – der er jeg helt med på lidt baggrundsoplysninger. Du kan sende en sikker mail (se længere nede i boksen)

 

Kranio-Sakral Terapi til børn og unge

Jeg har erfaringer med:

 

 • Hovedpine og migræne
 • Nakkesmerter
 • Kæbespændinger
 • Stramt tungebånd
 • Knæsmerter
 • Søvnproblemer
 • Fordøjelsesproblemer (forstoppelse, oppustethed eller diaré)
 • Eksem eller udslæt
 • Rygsmerter
 • Autisme
 • ADHD
 • Angst
 • Tics og Tourette Syndrom
 • Uro og tankemylder
 • Kolde fødder eller hænder
 • Depression

og meget andet

Send mig gerne en besked hvis dit barn har en specifik problemstilling, du vil høre om jeg kan hjælpe med.

 

Bestil tid online

Nem tidsbestilling online.

Her kan du vælge om det er til dig, dit barn eller din baby.

Når du bestiller tid online får du også en reminder på SMS eller du kan tilføje tiden til din egen kalender.

 

Klippekort 

Klippekort KST barn

Klippekort med 3 behandlinger til dit barn.

Spar lidt penge ved at købe et klippekort med 3 behandlinger. Du kan nemt bestille tid online når det passer jer. Du får en kode du kan bruge ved bestilling.

Behandling af baby

Små børn fra 0 – 2 år har tit nogle andre udfordringer end de lidt større børn.

Jeg behandler børn helt ned til de er få dage gamle, da Kranio-Sakral Terapi er en meget blid behandlingsform.

Læs mere om babybehandling her…

 

Stil spørgsmål til mig

Jeg hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål til behandlingen eller gerne vil høre hvordan jeg kan hjælpe dig eller dit barn med specifikke udfordringer.

Skriv her eller send en mail på tabitha@kliniklindholm.dk

Har du personfølsomme oplysninger, kan du trygt skrive til mig via denne formular (åbner i et nyt vindue)

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Det siger andre:

Du har fået 10 ud af 10. Årsagen er, at vi udelukkende har fået fantastisk behandlinger. Både Kranio-sakral, men også gode råd og vejledning samt samtaler om min datter, som altid har døjet med maven. Vi har været her over flere perioder, og hver gang min datter har haft en udfordring, er den blevet ‘fikset’ af dig! Så vi både anbefaler og kommer helt sikkert også igen 🥰❤️
Det har givet os et barn i trivsel! Vi har fået en datter, der både er glad og tilpas, fordi hun endelig, efter 5 måneder (uden meget hjælp fra lægerne) endelig kan komme af med afføring regelmæssigt og uden besvær og frygt!
Jeg har altid følt mig hørt og anerkendt, i problemstillinger som lægerne ikke ville lytte på, og dermed hjulpet med at give afklaring på nogle af Ayas problemstillinger. At du altid er klar til at hjælpe med en udfordring, også på mail. Syntes at jeg hver gang er gået hjem med en følelse af at være lettet. Vi kan altid se, at Ayas krop har det bedre, og så har vi fået et råd med på vejen, som vi kan arbejde videre på, for at hjælpe Aya endnu mere.
Første gang jeg bestilte tid var det fordi jeg havde en baby på 4,5 måned, som skreg og skreg, og det hjalp din Kranio-sakral behandling på. Hun var låst i nærmest hele kroppen, og med hjem, fik vi en baby, der rent faktisk kunne slappe af. Og sidste gang var det på grund af Ayas mave, som vi ikke kunne få styr på med Movicol og væske, efter lægernes anvisning. Og også denne gang virkede det 🥰
Grunden til at jeg valgte dig var på grund af din beskrivelse om børn på hjemmesiden. Jeg ville have den bedste til min baby, og din beskrivelse var den bedste.
Du skiller dig ud fra andre behandlere ved at du giver vejledning om vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier. På børneambulatoriet har vi aldrig fået et konkret produkt. Vi har bare fået af vide, at mælkesyrebakterier eks. er end god idé, men aldrig noget om hvilken der er bedst i forhold til det Aya døjer med. Og det ved du. Jeg føler, at du altid har svaret!

Før jeg bestilte tid var jeg meget i tvivl om hvad det var og om det overhoved ville hjælpe mit barn, fordi det er en lidt mere alternativ behandling. Men du har givet mig et barn i trivsel, og som ikke er bange for at komme af med afføring mere.

Mathilde

Februar 2024

Vores familie er efterhånden kommet i Tabithas klinik i ca 4 år store som små.

Der opleves altid en positiv, rolig og hyggelig atmosfære. Tabitha er sød og hensynsfuld.

Jeg er mormor til 3 kejserbørn, og de fleste ved sikkert, at det har en mening at børn bliver født naturligt. I alle tre tilfælde har Tabitha taget hånd om dem og givet dem en blid og kærlig behandling. Det er vi taknemmelige for som bedsteforældre

Judith

Jeg valgte Tabitha / Klinik Lindholm, da det både er vigtigt at behandlingen er effektiv, men også af stor betydning at behandleren udstråler ro og ægte omsorg for sine klienter, samt forstår at respektere klientens personlige grænser.

Tabitha mestrer det hele på den skønneste måde.

Jeg følte manglende energi til hjernen som om der var lukket af for tilførslen. Dette medførte hurtig træthed og uoplagthed.

Tabitha vidste med det samme hvor problemet stammede fra og efter een behandling var der kommet bedre “flow” i kroppen og energien vendte tilbage.

Tabitha er med sit rolige sind et rent naturtalent til at håndtere andre mennesker og hendes klinik er hyggelig og behagelig at være i.

På væggen dukker der flere og flere kursusbeviser op, fordi hun hele tiden ønsker at forbedre hendes kompetencer og fordi hun brænder for det hun laver.

( Bachs dråberne er et godt eksempel på hvordan hun søger endnu flere måder at hjælpe på )

Jeg forstår godt at selv de mindste børn også hurtigt føler tryghed og tillid i hendes hænder.

Jeg kan på det varmeste anbefale hende til store og små.

MF, Hjørring

Jeg kom i klinikken fordi jeg havde stress en overgang, og så var jeg meget spændt i mine muskler.
Behandlingerne har kunnet hjælpe mig med at slappe af i kroppen, og få en stille og rolig hverdag oven på mine eksamener.
Jeg har også oplevet at behandlingerne gav mig godt humør, mindre muskel spændinger og så har jeg fået en masse gode råd.

Jeg vil anbefale dig til andre fordi du er et menneske der forstår at give god service og så er det en mega god behandling du giver.

Ann Christine

Juni 2020

Jeg kom i klinikken på grund af smerter i nakke og skulder efter at jeg slog mit hoved. Jeg led af svimmelhed også.
Det har været så godt, jeg har kunnet klare mit arbejde og næsten ingen sygemeldinger.
Fri for smerter. Fri for svimmelhed. Og så bare det at have det godt.
Behandlingen hjalp med det samme, i forhold til andre terapi-former jeg havde prøvet.

Jeg valgte dig fordi du er et troværdigt menneske. Du presser aldrig nogen til at tage ekstra behandlinger.

Jeg kan godt lide din rolige måde at arbejde på.
Jeg har allerede anbefalet dig til andre, for det virker det du laver.
Gitte

Juni 2020

OM MIG

Jeg hedder Tabitha og bor her i det Nordjyske sammen med min familie. Jeg her en passion for at hjælpe børn og voksne, der er udfordrede af smerter eller sygdomme i hverdagen.

Vi har selv to drenge der har udfordringer med autisme, ADHD, Tourette Syndrom og alle de følgelidelser der følger med. Derfor har jeg uddannet mig til at kunne hjælpe dem til en bedre hverdag. Den viden bruger jeg nu til gavn for dig og dine børn, her i klinikken i Tornby. 

Jeg er uddannet Kranio-Sakral Terapeut med specialkurser inden for børn og børn med særlige udfordringer. Desuden er jeg certificeret BørneSundhedsVejleder hos Anette Straadt. 

Du kan læse mere om mig og mine uddannelser på siden om mig