Behandling

Af din baby

kranio-sakral Terapi til babyer

Kranio-Sakral Terapi er virkelig en god og blid behandlingsform når du har en lille baby der

  • har en favoritside
  • har fladt baghovede
  • har låsninger i nakken og smerter
  • problemer med forstoppelse, kolik, refluks eller mavekneb
  • ikke vil sove
  • har mange opvågninger
  • virker til at have smerter og ikke vil ligge ned
  • er urolig og ikke kan finde ro

 

Det er virkelig hårdt at opleve som forældre – at stå med en baby der skriger og er utrøstelig eller den usikkerhed man oplever hvis baby ikke virker tilpas eller har smerter eller skævheder.

For ikke at nævne den umenneskelige træthed du kan opleve i perioder hvor baby bare ikke sover – og DU derfor heller ikke får søvn nok. Dagene går i sådan en slags osteklokke – oh jo jeg kan stadig huske det.

Du er slidt og brugt – og det er baby også.

Som forældre går man hele dagen i en osteklokke og gruer bare for at det bliver aften igen og hele rumlen gentager sig :S Parforholdet lider under det – der er jo aldrig ro på til at få snakket eller lavet et eller andet sammen.

Pyha – jeg gætter på at du genkender noget af det siden du er landet her <3

Men fortvivl ikke! Der ER noget at gøre.

Ofte har de helt små nogle spændinger som driller – og dem kan jeg arbejde med ved hjælp af de blide teknikker fra Kranio-Sakral Terapien. Jeg elsker når jeg kan se de små blive afslappede og bare nyde behandlingen.

Samtidig har jeg gode erfaringer med at arbejde med kosttilskud, modermælkserstatninger og meget andet via min uddannelse som BørneSundhedsVejleder. Det betyder at jeg kan rådgive dig på flere områder af dit barns trivsel og sundhed.

 

Bestil tid online

Nem tidsbestilling online.

Her kan du vælge om det er til dig, dit barn eller din baby.

Når du bestiller tid online får du også en reminder på SMS eller du kan tilføje tiden til din egen kalender.

 

Stil spørgsmål til mig

Jeg hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål til behandlingen eller gerne vil høre hvordan jeg kan hjælpe dig eller dit barn med specifikke udfordringer.

Skriv her eller send en mail på tabitha@kliniklindholm.dk

Har du personfølsomme oplysninger, kan du trygt skrive til mig via denne formular (åbner i et nyt vindue)

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Barselsgave – babytjek

Barselsgave babytjek

Barselsgave til den lille ny familie.

Barselsgaven er et gavekort til 2 behandlinger af baby. Jeg tjekker for skævheder og spændinger så baby bedre kan sove, slappe af og bevæge sig frit.

 

Børn fra 2 år og op

Kranio-Sakral Behandling Barn

 

Større børn fra 2 år og op har ofte nogle lidt andre udfordringer end de helt små.

Jeg har taget specialkurser i børn med særlige behov også.

Du kan læse mere om behandling af børn her

Billeder jeg fik lov at dele:

Det siger andre:

Jeg kom til dig i klinikken, da min søn kunne ikke finde ro om natten og havde for få sammenhængende timers søvn.
Jeg havde læst forskellige artikler om andre der havde brugt Kranio-Sakral Terapi med gode resultater, til samme problemstilling.
Allerede efter 1-2 behandlinger oplevede jeg en markant forskel i søvnen. Min søn fik nemmere ved at genfinde søvnen ved opvågninger, men sover aktuelt 10 timers sammenhængende søvn (han er 2,4 år)

Det jeg bedst kunne lide ved behandlingen var, dit nærvær, dit udgangspunkt i det enkelte barn og at du opnåede tryghed fra min søn ret hurtigt. Jeg kunne mærke at du havde lyst til at hjælpe ham.

Videre kunne du sætte oplevelser sammen, som min søn havde været ude for, som i konteksten gav mening.

Louise

Juni 2020

Jeg har altid været lidt skeptisk overfor alternativ behandling, og så alligevel ikke – jeg har jo prøvet akupunktur og naturmedicin på mig selv i mange år.Men kranio-sakral terapi/massage havde jeg aldrig troet jeg skulle til – det lød jo som en værre gang hokus-pokus.

Men så fandt jeg ud af at det faktisk “bare” handler om berøring – berøring som gør kroppen og hjernen opmærksom på sig selv, sådan som jeg opfatter det. :)

Med Tabitha kunne jeg snakke om alt mht børn, både min dreng og hendes børn, og snakke om hvorfor børn gør som de gør og hvilke uopdagede behov de kan have og hvordan de selv forsøger at få disse behov dækket med mere eller mindre underlig adfærd.

Vi kom til Tabitha pga meget urolig søvn hos min lille dreng på under 1 år. Jeg ved stadig ikke helt om behandlingerne virkede på søvnen, men jeg kunne i hvert fald mærke en forskel fra gang til gang, hvordan min dreng “tillod” at blive rørt flere og flere steder; han slappede simpelthen mere af i krop og hoved!

Nu overvejer jeg selv om jeg engang skal forkæles med lidt kranio-sakral terapi, selv om jeg ikke umiddelbart fejler noget; lidt kærlig berøring kan man altid bruge! ;)

Sofie

August 2018

Vores familie er efterhånden kommet i Tabithas klinik i ca 4 år store som små.

Der opleves altid en positiv, rolig og hyggelig atmosfære. Tabitha er sød og hensynsfuld.

Jeg er mormor til 3 kejserbørn, og de fleste ved sikkert, at det har en mening at børn bliver født naturligt. I alle tre tilfælde har Tabitha taget hånd om dem og givet dem en blid og kærlig behandling. Det er vi taknemmelige for som bedsteforældre.

Judith

Jeg valgte Tabitha / Klinik Lindholm, da det både er vigtigt at behandlingen er effektiv, men også af stor betydning at behandleren udstråler ro og ægte omsorg for sine klienter, samt forstår at respektere klientens personlige grænser.

Tabitha mestrer det hele på den skønneste måde.

Jeg følte manglende energi til hjernen som om der var lukket af for tilførslen. Dette medførte hurtig træthed og uoplagthed.

Tabitha vidste med det samme hvor problemet stammede fra og efter een behandling var der kommet bedre “flow” i kroppen og energien vendte tilbage.

Tabitha er med sit rolige sind et rent naturtalent til at håndtere andre mennesker og hendes klinik er hyggelig og behagelig at være i. 

På væggen dukker der flere og flere kursusbeviser op, fordi hun hele tiden ønsker at forbedre hendes kompetencer og fordi hun brænder for det hun laver.

( Bachs dråberne er et godt eksempel på hvordan hun søger endnu flere måder at hjælpe på )

Jeg forstår godt at selv de mindste børn også hurtigt føler tryghed og tillid i hendes hænder.

Jeg kan på det varmeste anbefale hende til store og små.

MF, Hjørring

OM MIG

Jeg hedder Tabitha og ejer Klinik Lindholm her i Tornby.

Jeg tog egentlig uddannelsen til Kranio-Sakral Terapeut, for at kunne hjælpe mine egne drenge, som har udfordringer med autisme og ADHD. Tit følger der en del “sidediagnoser” med, som fordøjelsesbesvær, madintollerance, søvnbesvær, undervægt og meget mere. Så det har jeg søgt viden til at kunne hjælpe dem igennem. Men efterhånden kom jeg til at hjælpe forskellige, og der kom flere og flere hjemme i privaten… det førte til at jeg åbnede klinik i 2013/14.

Som BørneSundhedsVejleder har jeg gennem min 1½ år lange uddannelse, sat mig ind i små børns behov for vitaminer og mineraler, overgangskost, modermælkserstatninger, mælkesyrebakterier, fordøjelsesproblemer (forstoppelse, kolik, diaré og refluks, intollerancer, eksem og naturmedicin til almindelige småbørns-problemer. Sammen med mine uddannelser og specialkurser inden for Kranio-Sakral Terapi til babyer og børn, gør det mig i stand til at hjælpe dig godt igennem de udfordringer du kan stå med, som mor eller far til en lille ny.