Hej med dig

Jeg hedder Tabitha Lindholm Jørgensen

Jeg hjælper dig der har smerter eller uro i kroppen til at genfinde din balance, og leve et liv med mindre smerte. Det kan også være at du har et barn, der oplever udfordringer som søvnløshed, uro eller smerter… måske på grund af en voldsom fødsel. Så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Jeg behandler både voksne, børn og babyer.

Vil du gerne vide mere om hvordan du hjælper dig selv til bedre trivsel og færre smerter i hverdagen? Jeg er så glad for at du er kommet forbi min side her. Men hvem er jeg?

Tak fordi du spørger. Jeg hedder Tabitha Lindholm Jørgensen, og jeg har dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe dig, som er er udfordret af smerter eller andre problemer med helbredet, til at få glæden og overskuddet tilbage i din hverdag. Hvis du har et barn, med udfordringer som fylder i hverdagen, er jeg også klar til at hjælpe jer igennem, og give jer de bedste forudsætninger for en lettere hverdag.

 

Hvorfor jeg kan hjælpe dig til GLÆDE og overskud.

Det kan jeg fordi jeg selv har stået med massive udfordringer og helbredsproblemer gennem tiden. Jeg har været nysgerrig på løsninger og har uddannet mig til at kunne tage hånd om udfordringerne. Jeg er også mor til to skønne drenge – som har en hel stak diagnoser inden for autismespektret. Jeg har stået midt i udfordringerne. Diagnoserne og alle følgediagnoserne. Jeg har følt mig handlingslammet og alene.

Jeg har søgt viden og uddannet mig, så jeg har kunnet hjælpe mig selv, og mine drenge. Jeg har genfundet min handlekraft og min glæde. Det ved jeg også at du kan, fordi jeg vil hjælpe dig på din vej.

“Jeg har genfundet min handlekraft og min glæde. Det ved jeg også at du kan, fordi jeg vil hjælpe dig på din vej!” 

Handlekraft og uddannelse – min vej frem.

 

Jeg har arbejdet i min egen klinik som Kranio-Sakral Terapeut siden 2013 og hjulpet mange forskellige, skønne mennesker til færre smerter og mere glæde i hverdagen.  Jeg har også hjulpet mange forældre til børn med forskellige udfordringer. Flere har døjet med søvnen eller med maveproblemer og jeg elsker virkelig at hjælpe og se den store forandring vi sammen kan udrette.

De sidste par år har jeg bygget en BørneSundhedsVejleder-uddannelse ovenpå, for at kunne hjælpe børnefamilier mere bredt.

Jeg har taget specialkurser i behandling af baby´er og også i behandling af børn og unge med autisme, ADHD, angst og Tourette Syndrom m.m.

Den viden stiller jeg nu til rådighed for dig, der drømmer om at tage handlekraften og glæden tilbage og skabe det liv du fortjener.

Du kan få del i mine erfaringer og personlige hjælp gennem behandlinger i klinikken, blogindlæg, personlig vejledning og onlinekurser her på min side.

Alt er personligt afprøvet og tilbydes dig som en kærlig buffet hvor du er velkommen til at tage det, der passer til dig og de udfordringer du står i nu.

 

Din personlige hjælp har hjulpet os på vej til at se muligheder for at bedre vores søns udfordringer. Din vejledning var lægeligt funderet og indeholdt kun gode ting for kroppen. Jeg kunne godt lide at du havde god til og havde sat dig grundigt ind i tingene på forhånd.
Dorte

Jeg valgte Tabitha / Klinik Lindholm, da det både er vigtigt at behandlingen er effektiv, men også af stor betydning at behandleren udstråler ro og ægte omsorg for sine klienter, samt forstår at respektere klientens personlige grænser. Tabitha mestrer det hele på den skønneste måde.

Jeg følte manglende energi til hjernen som om der var lukket af for tilførslen. Dette medførte hurtig træthed og uoplagthed. Tabitha vidste med det samme hvor problemet stammede fra og efter een behandling
var der kommet bedre “flow” i kroppen og energien vendte tilbage.

Tabitha er med sit rolige sind et rent naturtalent til at håndtere andre mennesker og hendes klinik er hyggelig og behagelig at være i.
På væggen dukker der flere og flere kursusbeviser op, fordi hun hele tiden ønsker at forbedre hendes kompetencer og fordi hun brænder for det hun laver. Bachs dråberne er et godt eksempel på hvordan hun søger endnu flere måder at hjælpe på.

Jeg forstår godt at selv de mindste børn også hurtigt føler tryghed og tillid i hendes hænder.

Jeg kan på det varmeste anbefale hende til store og små.

MF, Hjørring

 Uddannelse:

 • 2013 Eksamineret Kranio-Sakral Terapeut kombineret med bindevævsmassage (250timers undervisning) (afstresser nervesystemet og fjerner spændinger i kroppen)
 • 2016 Anatomi og fysiologi (100timers undervisning)
 • 2017 Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi – workshop
 • 2018 Traumeforløsning, børn med særlige behov og udfordringer
 • 2019 Kursus i Kranio-Sakral Terapi til baby (spædbarn til 2 år)
 • 2019 Kursus i Kranio-Sakral Terapi til børn (3 til 14år)
 • 2019 Specialkurser i Børn med særlige behov. Behandling af børn med autisme, ADHD, angst og Tourette Syndrom
 • 2020 Certificeret BørneSundhedsVejleder ved Anette Straadt
  (undervisning i fordøjelsen, immunforsvar, eksem, homøopati og naturmedicin, kosttilskud, Bach-terapi og børn med adfærdsproblemer)
 • 2022 Kursus bækkenløsning og bækkensmerter, med Mette Dam og GynFys Birthe Bonde.
 • 2023 Access Bars
 • 2023 Den Psykosomatiske Traumemodel, Lars Mygind
 • 2024 “Cranio-Sacral Integration” med Thomas Attlee and team
 • 2024 Præmaturkursus ved Jonna Jeppesen
 • 2024 KST og tungebånd – Institut for kropsterapi
Sådan kan jeg hjælpe
k

Blog Artikler

De ting jeg gennem tiden har lært, deler jeg gerne med dig der har lyst til at læse med.

Der er artikler om forskellige problematikker som kan være aktuelle for dig. Der er også opskrifter og hverdags-tips til en sund og glad hverdag.

Det kan også være spændende ting jeg kan anbefale til din hverdag.

 

Behandling

I klinikken behandler jeg og hjælper med råd og vejledning indenfor dine specifikke udfordringer. 

Her aftaler vi hvilken udfordring du gerne vil have at vi arbejder med og vi finder sammen en vej til bedring.

Du kan også bestille personlig hjælp til en snak om kost eller vitaminer til dig eller dit barn.

 

 

Kost og vitaminer

Gennem min uddannelse som BørneSundhedsVejleder har jeg tilegnet mig viden om kost og vitaminer, så jeg kan guide dig til at få øje på eventuelle mangelsymptomer hos dig selv eller dit barn. Jeg har også stor erfaring i glutenfri og mælkefri kost og kan guide dig hvis du har udfordringer i den forbindelse.

Kurser og foredrag

Jeg holder små onlinekurser som du kan se hjemme i din stue når du har tid og lyst. Jeg har lavet et kursus om søvn og børn med diagnoser da det er et stort problem i mange familier desværre. Der er flere kurser på vej. Skriv gerne hvis du har et bestemt emne du vil høre mere om.

Netværk

Jeg har et stort netværk af dygtige behandlere omkring mig. Så hvis der er ting, jeg ikke føler vi kan komme til bunds i – så er jeg ikke bleg for at henvise dig videre til en dygtig akupunktør, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut. Elsker at vi kan supplere hinanden.

Fagliteratur

Jeg har samlet mig en større samling af bøger om kroppen og sundhed. Deler gerne anbefalinger ud med bøger jeg har læst og været glad for. Det kan være i blogindlæg eller når du besøger mig i klinikken. Syntes det er så spændende en rejse med at forstå kroppen, så jeg deler gerne hvad jeg har fundet.