Om Tabitha

Klinik med Kranio-Sakral Terapi i Tornby, Nordjylland.

Jeg hedder Tabitha Lindholm Jørgensen og bor i Tornby i nordjylland, sammen med min lille, skønne familie bestående af far Ulrik og vore to skønne drenge.

Jeg tilbyder behandlinger med Kranio-Sakral Terapi i nordjylland. Klinikken ligger i Tornby, toppen af nordjylland.

Jeg behandler både børn og voksne i min klinik i Tornby. Jeg bruger desuden bindevævsteknikker og triggerpunkter i min behandling så jeg kan hjælpe dig på den bedste måde – hvad enten du er baby, barn eller voksen. 

Jeg har fået interessen for Kranio Sakral Terapi fordi det har hjulpet mig selv igennem tiden både med bækkenløsningen og da vi prøvede at få nummer to. Men grunden til at jeg bare MÅTTE skifte spor og tage uddannelsen er, at jeg kunne se hvilken afslappende virkning Kranio-Sakral Terapi har på mine drenge. Begge drenge har diagnoser inden for autisme og ADHD og i den forbindelse en del udfordringer med sanserne. Her har jeg kunnet se en super effekt – en større ro om aftenen og markant bedre søvn.

​2013 blev året hvor jeg blev færdig med min uddannelse som Kranio-Sakral Terapeut.
Planen var at bruge det til vore drenge bare – men der gik jo ikke længe før jeg var “kommet til” at fikse et knæ for en og en skulder for en anden… nu begyndte folk at ringe for at få en tid… så med tiden har jeg fået min egen lille klinik her i privaten her i Tornby, og glæder mig til at byde børn og voksne velkommen på briksen i mit lille hyggelige og rolige lokale.

Gennem tiden har jeg også høstet en del erfaringer omkring kosten og dens indvirkning på vores krop. Desuden har jeg lært mig bindevævsmassage og organmassage, så jeg har en bredere palet af værktøjer til at hjælpe dig :)

Jeg tilbyder nu behandlinger i klinikken med Kranio Sakral Terapi,  Bindevævsmassage og triggerpunkts-terapi. Du kan læse mere om hvad Kranio Sakral Terapi kan gøre for dig her

Eller du kan se priser og bestille tid på knappen neden for ;)

Klinik Lindholm, Yngstemanden hjælper med at hænge kursusbeviser op
Yngstemanden hjælper med at hænge kursusbeviser op i klinikken.

 

 

Uddannelser og kurser:

2012 – 2013 Kranio-Sakral Terapi I + II + III
2018 Introduktion til Biodynamisk KST
2019 Piskesmæld og nakke-problematikker
2019 Kranio-Sakral Terapi Baby
2019 Kranio-Sakral Terapi Børn
2019 Kranio-Sakral Terapi Børn med særlige behov

2018 – 2020 Børnesundhedsvejleder v/ Anette Straadt