Anmeldelser og udtalelser
Her på siden vil jeg dele nogle af de skønne kommentarer jeg har fået retur fra forældre der har fået min hjælp til deres udfordringer.

Jeg deler for at du kan danne dig et billede af hvem jeg er og hvordan jeg hjælper. Jeg kan godt lide selv at læse om hvad andre syntes før jeg benytter mig af hjælp fra andre. Tænkte at du måske havde det lige som mig.

Jeg og mit barn er blevet taget godt i mod i din klinik, der er rart at være og det er så dejligt at det er på barnets præmisser og at du sagtens kan udøve det du skal selvom barnet ikke vil ligge stille.
Vi har set øjeblikkelig virkning efter behandling hos dig og vores barn er bare blevet gladere og gladere og bevæger sig ligeså frygtløst og frit som et barn skal ♥️ Jeg vil til enhver tid anbefale alle at tage deres baby/barn hen til dig! Tak, bare af hjertet tak ♥️
Mit barn er blevet gladere, hun kravler frit og blevet løsnet op i munden så hun bedre kan spise samt gjort klar til klip af tungebånd og læbebånd.
Jeg bestilte tid hos dig fordi min baby havde spændinger i nakke, ansigt og i kroppen generelt. Men primært for at blive klar til klip af tungebånd og læbebånd.

Valget faldt på dig fordi jeg sendte dig nogle spørgsmål på mail som du straks besvarede, i forhold til om du kunne hjælpe og det kunne du bestemt! Dejligt at du også ligger tæt på.

Det jeg bedst kunne lide ved behandlingen er at det er på barnets præmisser! Og dit rolige væsen.

Du reklamerer ikke nok med at du kan løsne i forhold til stramt tungebånd og før og efter klip!
Line

Maj 2023

Du har fået 10 ud af 10. Årsagen er, at vi udelukkende har fået fantastisk behandlinger. Både Kranio-sakral, men også gode råd og vejledning samt samtaler om min datter, som altid har døjet med maven. Vi har været her over flere perioder, og hver gang min datter har haft en udfordring, er den blevet ‘fikset’ af dig! Så vi både anbefaler og kommer helt sikkert også igen 🥰❤️
Det har givet os et barn i trivsel! Vi har fået en datter, der både er glad og tilpas, fordi hun endelig, efter 5 måneder (uden meget hjælp fra lægerne) endelig kan komme af med afføring regelmæssigt og uden besvær og frygt!
Jeg har altid følt mig hørt og anerkendt, i problemstillinger som lægerne ikke ville lytte på, og dermed hjulpet med at give afklaring på nogle af Ayas problemstillinger. At du altid er klar til at hjælpe med en udfordring, også på mail. Syntes at jeg hver gang er gået hjem med en følelse af at være lettet. Vi kan altid se, at Ayas krop har det bedre, og så har vi fået et råd med på vejen, som vi kan arbejde videre på, for at hjælpe Aya endnu mere.
Første gang jeg bestilte tid var det fordi jeg havde en baby på 4,5 måned, som skreg og skreg, og det hjalp din Kranio-sakral behandling på. Hun var låst i nærmest hele kroppen, og med hjem, fik vi en baby, der rent faktisk kunne slappe af. Og sidste gang var det på grund af Ayas mave, som vi ikke kunne få styr på med Movicol og væske, efter lægernes anvisning. Og også denne gang virkede det 🥰
Grunden til at jeg valgte dig var på grund af din beskrivelse om børn på hjemmesiden. Jeg ville have den bedste til min baby, og din beskrivelse var den bedste.
Du skiller dig ud fra andre behandlere ved at du giver vejledning om vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier. På børneambulatoriet har vi aldrig fået et konkret produkt. Vi har bare fået af vide, at mælkesyrebakterier eks. er end god idé, men aldrig noget om hvilken der er bedst i forhold til det Aya døjer med. Og det ved du. Jeg føler, at du altid har svaret!

Før jeg bestilte tid var jeg meget i tvivl om hvad det var og om det overhoved ville hjælpe mit barn, fordi det er en lidt mere alternativ behandling. Men du har givet mig et barn i trivsel, og som ikke er bange for at komme af med afføring mere.

Mathilde

Februar 2024

En fantastisk oplevelse, hvor jeg har følt mig hørt med begge børn.

Din behandling gav mere ro på baby efter en periode med kronisk skrigen.

Jeg fik også forståelse for hvad udfordringen gik ud på og hjælp til hvad jeg selv kan gøre.
Havde hørt godt om dig fra flere bekendte og kan godt lide at du finder tid til også at høre på forældren.

Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk, men vi var også villig til at prøve.

Jeg har givet behandlingen 10 ud af 10.
Louise

Maj 2023

Min datter fik den helt rette behandling og det hjalp hende så meget. Hun kan nu ligge på maven og ryg efter behandling uden at krumme sig. Jeg bestilte tid hos dig fordi jeg kunne se dine gode anmeldelser og er rigtig tilfreds med resultatet.

Jeg har givet behandlingen 10 ud af 10.
Kamilla

Maj 2023

Jeg opsøgte Tabitha fordi jeg døjede med hovedpine, svimmelhed, kæbe og nakke spændinger og havde brug for hjælp til at få løsnet op.

Jeg overvejede om kranio-sakral terapi overhovedet kunne gøre noget godt for mine udfordringer med spændinger, idet jeg altid har været vant til behandlingsformer der “tager fat” (massage, kiropraktor mv). Jeg havde hørt og læst, at kraniosakral er en blid behandlingsform og var derfor meget spændt på om det virkede.

Efter første og anden behandling mærkede jeg tydeligt den lettende følelse det gav da kroppen for alvor fik løsnet op og gik igang med at finde de rette veje igen. Ved de efterfølgende behandlinger har jeg kunne mærke at kroppen bliver “blød som smør” og de opspændinger der er, hurtigt forsvinder.

Behandlingerne har givet mig mere ro i kroppen, knap så hurtig opspænding af problemområderne (nakke og kæbe) og en følelse af velvære.
Den rolige og blide behandlingsform var netop det min krop trængte til. Den havde brug for hjælp til at slippe spændinger på et helt andet niveau end fx massage og kiropraktor gør.
Jeg kan også godt lide at Tabitha er rolig, smilende, engageret og nærværende. Hun kan hjælpe med mange forskellige udfordringer og har en bred og dybdegående viden om kroppen. 
Jeg vil helt klart anbefale Tabitha og hendes behandling til andre. Hun formår at zoome ind på det/de områder hvor udfordringerne stammer fra. Hun er fagligt dygtig, kan forklare hvad hun gør, hvorfor og hvad man kan forvente at mærke/føle i kroppen under og efter behandling.
Louise

Marts 2022

 Jeg kom i klinikken med rygsmerter og ischias, fordi jeg havde fået dig anbefalet af min søster.
Jeg var lidt spændt på om behandlingen ville gøre en forskel da jeg har prøvet forskellige ting.
Behandlingerne har hjulpet mig rigtig meget i forbindelse med mit arbejde. Jeg havde før så mange smerter at det kunne være svært at tænke på andet. Efter de første behandlinger havde jeg ikke så mange smerter mere. 
Nu har ikke smerter når jeg arbejder.
Før havde jeg rigtig ondt og havde svært ved at løfte mit højre ben når jeg skulle i seng. De smerter er helt væk. Jeg føler mig mere smidig om morgenen når jeg står op også.
Jeg synes også at behandlingerne holder længere end andre behandlinger.
Jeg anbefaler dig til andre – for det virker jo!
Heidi

December 2020

Dråberne han har taget har virkelig hjulpet ham, så han ikke bliver dårlig eller kaster op efter aftensmaden. To gange har vi afværget det, ved at han fik dråberne som akut-dosis, så det er så dejligt.
Ann

Jeg kom i klinikken fordi jeg havde stress en overgang, og så var jeg meget spændt i mine muskler.
Behandlingerne har kunnet hjælpe mig med at slappe af i kroppen, og få en stille og rolig hverdag oven på mine eksamener.
Jeg har også oplevet at behandlingerne gav mig godt humør, mindre muskelspændinger og så har jeg fået en masse gode råd.

Jeg vil anbefale dig til andre fordi du er et menneske der forstår at give god service og så er det en mega god behandling du giver.

Ann Christine

Juni 2020

Nakke og skuldre
Jeg kan godt lide Kranio-Sakral Terapi, da jeg spænder for meget med almindelig massage. 
Behandlingerne har hjulpet meget, og jeg er kommet af med min svimmelhed og smerter i nakken. Jeg har erfaret, at jeg skal vedligeholde med behandlinger med jævne mellemrum, så det ikke vende tilbage for mig.
Jeg har også fået en masse gode råd . Du er god til at sparre med andre behandler hvis der er noget du er i tvivl om . Du har altid et smil på læben.
Fandt dig på nettet, og tænkte hende må jeg prøve og har ikke fortrudt det

Det jeg bedst kan lide ved behandlingerne er, at man kan slappe af og bare nyde det og have det så godt i kroppen bagefter.

Jeg har anbefalet dig til andre, og der er også kun god tilbagemelding fra dem, at det har hjulpet.
Majken

Juni 2020

Jeg kom i klinikken på grund af smerter i nakke og skulder efter at jeg slog mit hoved. Jeg led af svimmelhed også.
Det har været så godt, jeg har kunnet klare mit arbejde og næsten ingen sygemeldinger.
Fri for smerter. Fri for svimmelhed. Og så bare det at have det godt.
Behandlingen hjalp med det samme, i forhold til andre terapi-former jeg havde prøvet.

Jeg valgte dig fordi du er et troværdigt menneske. Du presser aldrig nogen til at tage ekstra behandlinger.

Jeg kan godt lide din rolige måde at arbejde på.
Jeg har allerede anbefalet dig til andre, for det virker det du laver.
Gitte

Juni 2020

Jeg havde smerter i ryggen og benene og henvendte mig fordi du havde hjulpet mig før. Jeg fik løsnet for muskelspændinger og oplevede større bevægelighed og mindre smerte. Jeg kan godt lide at behandlingerne ikke gør ondt, men er stille og rolige.
Jens

Juni 2020

Jeg valgte Tabitha / Klinik Lindholm, da det både er vigtigt at behandlingen er effektiv, men også af stor betydning at behandleren udstråler ro og ægte omsorg for sine klienter, samt forstår at respektere klientens personlige grænser.

Tabitha mestrer det hele på den skønneste måde.

Jeg følte manglende energi til hjernen som om der var lukket af for tilførslen. Dette medførte hurtig træthed og uoplagthed.

Tabitha vidste med det samme hvor problemet stammede fra og efter een behandling var der kommet bedre “flow” i kroppen og energien vendte tilbage.

Tabitha er med sit rolige sind et rent naturtalent til at håndtere andre mennesker og hendes klinik er hyggelig og behagelig at være i. 

På væggen dukker der flere og flere kursusbeviser op, fordi hun hele tiden ønsker at forbedre hendes kompetencer og fordi hun brænder for det hun laver.

( Bachs dråberne er et godt eksempel på hvordan hun søger endnu flere måder at hjælpe på )

Jeg forstår godt at selv de mindste børn også hurtigt føler tryghed og tillid i hendes hænder.

Jeg kan på det varmeste anbefale hende til store og små.

MF, Hjørring

Har printet din flotte seddel ud med pillerne og den hænger på skabet, så vi kan huske antal o.s.v.

Knægten sover som aldrig før! Jeg tør næsten ikke sige det højt, men han sover ca. 10 timer i træk.

Han har kun haft én dårlig nat på en hel måned.

Camilla

Vores familie er efterhånden kommet i Tabithas klinik i ca 4 år store som små.

Der opleves altid en positiv, rolig og hyggelig atmosfære. Tabitha er sød og hensynsfuld.

Jeg er mormor til 3 kejserbørn, og de fleste ved sikkert, at det har en mening at børn bliver født naturligt. I alle tre tilfælde har Tabitha taget hånd om dem og givet dem en blid og kærlig behandling. Det er vi taknemmelige for som bedsteforældre

Judith

Er du klar til at få hjælp til at skabe en hverdag,

uden smerter og med ny energi?